Maradjon nyoma

Ez egy következmények nélküli ország. Itt bármit megtehetsz, bármit mondhatsz, majd akár másnap mindenféle következmény nélkül megtagadhatod. Sőt! Hazánkban ez a fajta magatartás révén juthatsz magasra. Maradjon ennek nyoma.

Friss topikok

HTML

Tandíj Magyarországon?

2012.12.05. 22:55 | Kaputykin | Szólj hozzá!

Fidesz - Tandíj elleni kampány, népszavazás, 2007: "Mindenkit felhívunk arra, minden fiatalt, minden családot, minden gyermeket vállaló fiatal felnőttet, hogy a közelgő népszavazáson mondjon nemet a tandíjra" - fogalmazott Koszorús László, aki a Fidesz országgyűlési képviselője is.
Hozzátette: nemet kell mondani minden olyan intézkedésre, amellyel a versenyképes tudást veszi el a kormány azoktól a fiataloktól, akik ma Magyarországon boldogulni szeretnének.

Orbán 2008-ban: "Magyarország jövője sokkal inkább függ a tudástól, mint a pénztől."

2012 decembere: A szerdai kormányülésen elfogadták a 2013-as felsőoktatási keretszámokról szóló javaslatot, jövőre csak 10 480 hallgató kap állami ösztöndíjat, azaz nekik nem kell fizetniük a képzésért.

Címkék: Fidesz Orbán Viktor Tandíj

A bejegyzés trackback címe:

https://kovetkezmenyeknelkuliorszag.blog.hu/api/trackback/id/tr274950060

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása